בקר אדובו סלפיקאו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר אדובו Salpicao יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך רוטב סויה, סטייק סינטה העליון, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו בקר סלפיקאו, בקר סלפיקאו, ו איך לבשל: בשר בקר salpicao (מתכונים דומים).
הוראות
ב12-in. מחבת מעל חום בינוני, לבשל שאלוט בשמנים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב עמוק, 7 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר שאלוט למגבות נייר. בטל את כל אבל 2 כפות. שמן ממחבת.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים עד להשחמה על הצד התחתון, 1 עד 2 דקות. מערבבים שום עלה דפנה. הפוך בשר; כאשר הצד השני הוא חום, מערבבים פלפל, רוטב סויה, וחומץ. מרתיחים עד מופחת בחצי, 1 עד 2 דקות. כף בשר לתוך קערה העליון עם שאלוט.
* חפש חומץ קוקוס במעבר מזון אסיה של המכולת שלך או לקנות אותו בשוק אסיה.