קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

בקר איטלקי עם ספגטי

בקר איטלקי עם ספגטי
בשר בקר איטלקי עם ספגטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סטייק סינטה בשר, שום, קישואים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בקר פפרונצ'יני, ספגטי עגבניות איטלקי, ו ספגטי עם קציצות איטלקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו קישואים ושום בשמן עד שהקישואים רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבקר, העגבניות ורוטב הסלט; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מגישים עם ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. פירותי אוורירי שלה, פרחוני בלסמי הערות להכות על האלגנטיות הרעננה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניס, קינמון. כל הפאר שלו בא לידי ביטוי בחיך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז החומציות והאלגנטיות. התווים האופייניים לפרי אדום המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.