בקר בגריל עם תרד וסלט תות
בשר בקר בגריל עם תרד וסלט תות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, בצלים ירוקים, סטייק בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התותים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים עם תותים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט תרד אבוקדו תות עם עוף בגריל ורוטב פרג לימון, סלט תרד אבוקדו תות עם ויניגרט תות #SundaySupper, ו סלט תרד תות עם רוטב תות.
הוראות
בצלחת nonmetal גדולה או שקית פלסטיק לאחסון מזון resealable, סטייק מקום.
להוסיף 1/4 כוס רוטב ויניגרט; לפנות מעיל. כיסוי צלחת או שקית חותם; לקרר לפחות 4 שעות או לילה כדי להשרות.
כאשר מוכן גריל, גז חום או גריל פחם. כאשר הגריל מחומם, להסיר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים סטייק על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם מעל גחלים בינוניים; מכסה גריל. מבשלים 10 עד 12 דקות, פונה פעם אחת, עד doneness הרצוי.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
בקערה גדולה, לזרוק תרד, תותים, בצל ורוטב ויניגרט כוס 1/2 הנותרים לערבב.
מחלקים תערובת תרד באופן שווה על צלחות הגשה. למעלה כל אחד עם פרוסות סטייק; מפזרים שקדים.