בקר בקארי עם תפוחי אדמה ואפונה
בקר בקארי עם תפוחי אדמה ואפונה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 309 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, צ'אטני מנגו, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בקארי, כרובית ואפונה, תפוחי אדמה בקארי עם כרובית ואפונה, ו תפוחי אדמה בקארי, כרובית ואפונה.
הוראות
מבשלים בשר בקר ובצל במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה; מערבבים להתפורר. מערבבים באפונה.
בעוד תערובת הבשר היא בישול, שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף תפוחי אדמה; לבשל 8 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים מרק וקארי; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה, צ ' אטני, מלח ופלפל לתערובת בשר; מבשלים 1 דקה.