בקר דל פחמימות ומטגנים מערבבים ברוקולי
בשר בקר דל פחמימות ומטגנים מערבבים ברוקולי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, שמן canolan, מסטיק guar, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, ו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).