בקר ושעורה-פלפלים ממולאים
פלפלים ממולאים בבשר ושעורה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו פלפלים ממולאים שעורה עם בשר בקר טחון וגבינת עיזים, פלפלים ממולאים בשעורה, ו פלפלים אדומים ממולאים בשעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק בשר ושעורה לרתיחה בסיר קטן. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד הנוזל נספג.
חותכים כל פלפל לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות. סדר חצאי פלפל בצלחת עוגה 9 אינץ'. מכסים בניילון נצמד כבד. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד פריך במכרז; ניקוז.
לבשל בשר בקר, פטריות, ושום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה 4 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים שעורה, 2 כפות בצל ירוק, מחית עגבניות, והבא 5 מרכיבים (מחית עגבניות דרך פלפל שחור), ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מחלקים את תערובת הבשר באופן שווה בין חצאי הפלפל. למעלה כל פלפל חצי עם 2 כפות גבינה 3/4 בצל כפית.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה.