בקר חריף מוקפץ (בישול 2)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חריף בשר מוקפץ (בישול 2). והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכו לחנות ותביאו תרמילי אפונה, אטריות סובה, רוטב צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עמילן תירס, רוטב סויה ורוטב צ ' ילי; להפריש.
חום ווק או מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה.
להוסיף 1 כפית של השמן; לסובב ווק כדי המעיל התחתון בצד.
מוסיפים בשר בקר; מוקפץ 2 עד 3 דקות או עד בקר חום.
להוסיף 1 כפית שמן הנותרים ווק; לסובב ווק.
להוסיף סקווש; מוקפץ 1 דקה.
להוסיף מרק; להפחית את החום נמוך. מכסים ומבשלים על 3 דקות או עד סקווש הוא רך. מערבבים בתערובת קורנפלור, תרמילי אפונה ובשר בקר. מוקפץ מעל חום גבוה על 2 דקות או עד תרמילי אפונה הם פריך במכרז.