בקר מוקפץ וירקות
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לכו לחנות ותביאו סוכר, שרי, תרמילי אפונה, תרמילי אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: בקר מוקפץ וירקות, ירקות מוקפצים, ו ירקות מוקפצים.
הוראות
מערבבים רוטב סויה, שרי וסוכר; להפריש. לקצץ שומן מבשר בקר.
חותכים בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'. (לחיתוך קל יותר, להקפיא בשר חלקית, על 1 שעה.) להשרות אטריות במים חמים מספיק כדי לכסות 15 דקות; ניקוז.
חום ווק או מחבת 10 אינץ ' על חום גבוה עד 1 או 2 טיפות של בועת מים skitter כאשר מפוזרים ב-wok.
להוסיף 1 שמן כף; לסובב ווק לצד המעיל.
מוסיפים בשר בקר, זנגוויל ושום; מוקפץ על 3 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד.
להוסיף 1 שמן כף ווק; לסובב ווק לצד המעיל.
להוסיף תרמילי אפונה, jicama ופלפל; מוקפץ על 5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים בתערובת בשר ואטריות; חום לרתיחה. מערבבים בתערובת רוטב סויה; לבשל ומערבבים על 1 דקה או עד מחומם דרך.