בקר מוקפץ עם ג'ינג'ר טרי כבוש
בקר מוקפץ עם ג'ינג'ר טרי כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 348 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שרי, סטייק סינטה, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו בקר מוקפץ עם ג'ינג'ר טרי כבוש, מערבבים בקר מטוגן עם אננס וג'ינג'ר כבוש, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף את השרי עם רוטב סויה קורנפלור.
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל עם המרינדה.
בקערה קטנה, להקציף את מרק העוף עם שרי, רוטב צדפות, רוטב הויסין, רוטב שום צ ' ילה-עמילן תירס.
הרם את הבשר מן המרינדה; להשליך את המרינדה.
מחממים ווק או מחבת גדולה עד חם מאוד.
להוסיף 2 כפות של שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את הסטייק ומטגנים מעל חום גבוה עד להשחמה ומבושלים עד בינוני, על 1 דקה.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן צמחי לווק.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר הטרי ואת הבצל הירוק ומערבבים על חום גבוה עד ריחני, על 30 שניות. להחזיר את הסטייק לווק ולהוסיף את הג ' ינג ' ר כבוש והרוטב. מוקפץ עד שהרוטב מתעבה, כ -10 שניות.
מעבירים את הסטייק לקערות ומגישים.