המתכון בשר סטרוגנוף יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פפריקה, שמנת רגילה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הוסף את sirloin, השחמה זה (בקבוצות במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוס
3
להסיר ולהניח בצד.
4
מניחים את זרעי קימל (אם משתמשים) ובצל בתנור ההולנדי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך, עוד 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, פפריקה, ומלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
(צינור גדול)
6
מוסיפים את הבשר ואת המרק, ערבוב לשלב. מבשלים עד הבשר הוא רך מאוד וכמחצית הנוזל נשאר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה