בקר סטרוגנוף
בקר סטרוגנוף דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 417 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק פטריות® campbell ' s condensed של מרק פטריות, אטריות ביצים רגילות, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. וזה טוב. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים כל שומן. להפחית את החום בינוני.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים עד שהוא רך. מערבבים את המרק ופפריקה במחבת וחום לרתיחה. מערבבים את השמנת החמוצה. להחזיר את הבשר למחבת ומבשלים עד התערובת חמה ומבעבעת.
מגישים את תערובת הבשר על האטריות.
מגישים עם תרד מוקפץ עם שום ולחם צרפתי פריך. לקינוח מגישים תפוח טרי וכוס צימוקים: קוביות, תפוחים פקוקים מעורבבים עם צימוקים. עלות לכל מתכון :33 $ עלות לכל מתכון הגשה :$ 08טוטאלי עלות הארוחה (כולל הגשת הצעה): $ 00 עלות חישובים המבוססים על יולי 2008 מחירים ממוצעים לאומיים