קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

בקר סטרוגנוף

בקר סטרוגנוף
בקר סטרוגנוף דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 417 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק פטריות® campbell ' s condensed של מרק פטריות, אטריות ביצים רגילות, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. וזה טוב. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר את הבשר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים כל שומן. להפחית את החום בינוני.
5
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים עד שהוא רך. מערבבים את המרק ופפריקה במחבת וחום לרתיחה. מערבבים את השמנת החמוצה. להחזיר את הבשר למחבת ומבשלים עד התערובת חמה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים את תערובת הבשר על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1
מגישים עם תרד מוקפץ עם שום ולחם צרפתי פריך. לקינוח מגישים תפוח טרי וכוס צימוקים: קוביות, תפוחים פקוקים מעורבבים עם צימוקים. עלות לכל מתכון :33 $ עלות לכל מתכון הגשה :$ 08טוטאלי עלות הארוחה (כולל הגשת הצעה): $ 00 עלות חישובים המבוססים על יולי 2008 מחירים ממוצעים לאומיים
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג