בקר סטרוגנוף מהיר
בשר בקר מהיר סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 448 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שרי, סטייק סינטה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בקר סטרוגנוף מהיר, בקר סטרוגנוף מהיר, ו בקר סטרוגנוף מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.מתבלים את הסטייק עם 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.לבשל את הסטייק עד השחמה מכל הצדדים, על 3 דקות.
מוסיפים את השמן הנותר ומניחים מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד המיצים שלהם להתאדות, כ 5 דקות.
מוסיפים את השרי והמרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הנוזל מפחית ל 1/4 כוס, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את השמנת החמוצה, וחום עד התערובת מתעבה.
להעביר את הסטייק וכל מיצים שנאספו על הצלחת למחבת, ולהוסיף את המלח והפלפל הנותרים.
חום עד שהתחממנו.כפית את רצועות הסטייק ורוטב פטריות על האורז ומפזרים את הפטרוזיליה.טיפ: אם אין לך סליק של שרי, אתה יכול להחליף עוד יין מבוצר, כגון מדיירה, מרסלה, או נמל.