בקר סיני עם ברוקולי
המתכון בשר בקר סיני עם ברוקולי מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. במנה עיקרית זו יש 294 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוטב סויה kikkoman, בשר sirloin טיפ, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו בקר סיני עם ברוקולי, בקר סיני וברוקולי, ו בקר סיני עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
קילו פרוס רצועות בשר עם החלק האחורי של הסכין עד במכרז. תניח בצד.
מערבבים קורנפלור ויין אורז.
מוסיפים בשר לקורנפלור ותערובת יין אורז ומרינדה לפחות 30 דקות.
מערבבים רוטב סויה Kikkoman וסוכר. הגדר aside.In בינתיים, לחתוך את הברוקולי לפרחים קטנים, לחתוך את הגבעולים הקטנים באלכסון; להשליך את הגבעול הגדול.
מחממים שמן בווק מעל להבה בינונית.מערבבים מטגנים בשר במרינדה; לשמור ערבוב עד שהוא משנה צבע, אבל רק עד שהוא חצי נעשה (חצי צבע).
מוסיפים בצל ואת kikkoman עם תערובת סוכר.
מוסיפים את הברוקולי ורוטב הצדפות; ממשיכים לערבב במשך 5 דקות או עד מבושל; תוך הוספת קמצוץ של סודה לשתיה לברוקולי.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים ומטגנים עוד דקה.