בקר עם אפונה שלג
בשר בקר עם אפונה שלג יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שרי לבישול, ג'ינג'ר, סטייק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: בקר עם אפונה שלג, בקר עם אפונה שלג, ו בקר עם אפונה שלג.
הוראות
בקערה, מערבבים יחד רוטב סויה, שרי, סוכר חום, קורנפלור וג ' ינג ' ר.
יוצקים חצי מהנוזל על הבשר הפרוס בקערה וזורקים עם הידיים. שמור את החצי השני של הנוזל. תניח בצד.
שמן חום במחבת כבדה (ברזל הוא הטוב ביותר) או ווק על חום גבוה.
מוסיפים אפונה שלג ומערבבים במשך 45 שניות.
הסר לצלחת נפרדת. תניח בצד. אפשר למחבת להתחמם שוב. עם מלקחיים, להוסיף חצי תערובת הבשר, משאיר את רוב המרינדה עדיין בקערה.
פרוש את הבשר כפי שאתה מוסיף אותו למחבת, אבל לא לערבב לרגע טוב. (אתה רוצה את הבשר כדי לקבל חום ככל האפשר בתוך זמן קצר ככל האפשר.) להפוך את הבשר לצד השני ומבשלים עוד 30 שניות.
הסר לצלחת נקייה. חזור עם החצי השני של בשר, המאפשר מחבת כדי לקבל חם מאוד שוב ראשון. לאחר הפיכת זה, להוסיף את הצלחת הראשונה של בשר, את שאר המרינדה, ואת אפונה שלג. מערבבים מעל חום גבוה במשך 30 שניות, ולאחר מכן לכבות את החום. בדוק תבלינים ולהוסיף מלח רק אם הוא צריך את זה.
התערובת תתעבה כמו שהיא יושבת.
מפזרים פלפל אדום מרוסק על החלק העליון כדי לתת לו קצת תבלין.