קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

בקר עם פלפל כתוש

בקר עם פלפל כתוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר עם פלפל כתוש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סטייק או פוורה (סטייקים עם גרגרי פלפל כתוש), רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק, ו פילה בקר עם בצל כבוש ופלפל ורוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את הבשר עם המים, כוסברה, מלח, חומץ, כורכום, קאיין, זרעי שומר, קינמון, שיני הל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר הוא רק מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים את הבשר, שומר את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
במחבת גדולה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר ופלפל שחור ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים את הנוזל השמור, כמה כפות בכל פעם, ומערבבים כל הזמן על חום מתון עד הבשר מצופה ברוטב, כ 5 דקות. הקארי צריך להיות לח, לא נוזלי או יבש.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מגישים חם.