קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

בקר קורניש ופירות ירקות

בקר קורניש ופירות ירקות
בקר קורניש ופירות ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שמן צמחי, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בקר קורניש ופירות ירקות, ירקות קלויים ופירות תרד, ו עוף וירקות Turnovers עם קרום Einkorn שאור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, מלח וחמאה בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
היכו יחד חלמון ו 1/3 כוס מי קרח, ואז לטפטף מעל תערובת קמח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
זנים של פטריותזנים של פטריות
3
בעדינות לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) לאחר כל תוספת עד רק incorporated, ממשיך לבדוק. (אם אתה מעביד בצק או להוסיף יותר מדי מים, מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
4
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ולחלק ל 6 מנות. עם עקב משוריין של היד שלך, למרוח כל חלק פעם בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. טופס כל חלק לתוך דיסק, מסתובב על משטח העבודה. לעטוף דיסקים בנפרד נייר שעווה או פלסטיק לעטוף צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה עד
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
חום 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, ואז פטריות מטוגנות, ערבוב, עד השחמה ויבש, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
מוסיפים 2 כפות שמן הנותרים למחבת ומבשלים בצל ושום על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
מוסיפים בצל לפטריות. מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1/2 אינץ', ואז מוסיפים לתערובת פטריות עם סטייק, גזר, פטרוזיליה, מלח ופלפל, משליכים היטב. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
1
מרדדים חתיכת 1 של בצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 9 אינץ ' (לשמור על חתיכות שנותרו מכוסות). תלולית 1 כוס מילוי על עגול, מעט מחוץ למרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
2
מברשת גבול 1/2 אינץ ' על בצק עם מים לקפל בצק כדי ליצור חצי ירח. לקצץ קצה עם גלגל מאפה מחורץ או סכין, ואז crimp לאטום.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
3
חותכים 3 פתחי קיטור קטנים בקרום העליון עם סכין חדה ולשים דביק על 1 של 2 חמאה סדינים אפייה גדולה. לעשות יותר pasties עם בצק שנותר ומילוי, ואז להירגע 30 דקות, מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
5
מברשת pasties עם ביצה ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום וסדינים מסתובבים באמצע אפייה, עד הזהב, על 40 דקות בסך הכל. מגניב מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)