בקר שום
בשר שום דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליוליתית, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פלפל, שיני שום, חומץ יין, חצאית בקר גזוז היטב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בקר ושום, בקר שום, ו אנצ'ילדות בשר שום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בעלי ומרגמה, לרסק פלפלים ושום עם קמצוץ של מלח עד שיש לך משחה חלקה-ish, ואז מערבבים בחומץ. תושיבו את הבשר בצלחת לא מתכתית, ואז תשפשפו את כל המשחה. השאר במקרר לכמה שעות, אבל כבר לא.
כדי לבשל, מניחים מחבת מחבת על חום חם מאוד. לשפשף את המרינדה את הבשר, ואז העונה עם קצת יותר מלח. מבשלים בשר עד חרוך על כל צד על 5 דקות בכל צד לנדיר; אם החתך הוא עבה מאוד, ייתכן שתרצה לצלות אותו בתנור חם במשך 5 דקות לאחר הצריבה. להרים על קרש חיתוך, ואז לנוח 5 דקות לפני גילוף לפרוסות ומגיש עם צ ' יפס, אם אתה רוצה.