בר גרנולה טבעוני מתוק וטארט
את המתכון ניתן להכין בר גרנולה טבעוני מתוק וטארט בערך 1 שעה. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 152 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. לכו לחנות ואספו צוף אגבה, סודה לשתייה, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 48%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: גרנולה בר השני, גרנולה בר השני, ו כל המועדפים שלך ' גרנולה בר.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית בגודל 7 על 11 1/2 אינץ'.
מערבבים שיבולת שועל, שוקולד צ ' יפס, קמח, צוף אגבה, דובדבנים, רסק תפוחים, שקדים, קוקוס, גרעיני חמנייה, סוכר חום, סודה לשתייה ותמצית וניל יחד בקערת ערבוב גדולה. לחץ קלות את התערובת לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 18 עד 20 דקות. מצננים 10 דקות לפני שחותכים לסורגים.
תנו לסורגים להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית.