בראוני בוטנים לועס
אם יש לכם וניל, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו בראוני בוטנים לועס, לועס בוטנים מומלחים, ו ממתקים ובוטנים לועסים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול או קיצור. הפוך בראוניז לפי ההוראות על box -- למעט לאחר הסרת מהתנור, מיד מפזרים מרשמלו.
אופים 1 עד 2 דקות יותר או עד מרשמלו רק להתחיל לנשוף.
בסיר 3 ליטר, סירופ תירס חום, חמאה, וניל שבבי חמאת בוטנים על חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שבבי נמסים.
הסר מהחום; מערבבים דגנים ובוטנים.
מורחים באופן שווה על מרשמלו. להכניס למקרר 45 דקות או עד המשרד. עבור בראוניז, לחתוך 5 שורות על ידי 5 שורות. לאחסן במקרר.