בראוני גודי ברים
המתכון ממתקים בראוני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם מים, ציפוי וניל עשיר וקרם, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בראוני גודי ברים, עוגיות בראוני מסורתיות, ו עוגיות ללא גלוטן.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול או קיצור. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של מחבת.)
להכין ולאפות בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי.
מפזרים בוטנים; לקרר בעת ביצוע תערובת דגנים.
מדוד דגנים לתוך קערה בינונית; להפריש. בסיר 1 ליטר, להמיס חמאת בוטנים ושוקולד צ ' יפס על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים דגנים בקערה, ערבוב עד מצופה באופן שווה.
מורחים על בראוניז חלביים. להכניס למקרר 1 שעה או עד שנקבע לפני חיתוך. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר או במקרר.