בראוניז טובים יותר
אם יש לכם אבקת אפייה, וניל, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 26%. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
מערבבים את אבקת הקקאו, שמן צמחי ומים יחד בקערה. מערבבים את סטיביה וסוכר לתוך התערובת.
יוצקים את חלב הסויה ווניל לתערובת ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה; ממשיכים לערבב עד שהבלילה חלקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והקצוות החלו להתרחק מצדי המחבת, כ -35 דקות.