קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז מבצק עוגיות חמאת בוטנים

בראוניז מבצק עוגיות חמאת בוטנים
בראוניז מבצק עוגיות חמאת בוטנים דורשות בערך שעתיים ו-35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 387 קלוריות . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. הוא עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. 51 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית וניל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 31% . מתכונים דומים: בצק עוגיות בטוח לאכילה ללא ביצים, בראוניז כמהין חמאת בוטנים וסנדוויצ'ים פריכים לעוגיות חמאת בוטנים .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים את התחתית והדפנות של תבנית בגודל 8 על 8 אינץ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
ציוד שתשתמש בו
מתכון לעוגת דלעתמתכון לעוגת דלעת
4 אונקיות גבינת צ'דר חתוכה לקוביות, או לפי הטעם4 אונקיות גבינת צ'דר חתוכה לקוביות, או לפי הטעם
2
לבראוניז מכניסים למיקרוגל את החמאה והשוקולד הלא ממותק בקערה הניתנת למיקרוגל בעוצמה גבוהה עד שהחמאה נמסה, כ-2 דקות. מערבבים עד לאיחוד, ואז מערבבים פנימה את תמצית הווניל. בינתיים טורפים בקערה גדולה את הסוכר והביצים ומוסיפים את תערובת השוקולד. מערבבים פנימה את הקמח, אבקת האפייה, המלח ונתחי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 1/2 כוסות אגוזי מלך קצוצים גס1 1/2 כוסות אגוזי מלך קצוצים גס
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
ציפוי עשיר וקרמיציפוי עשיר וקרמי
1 1/2 ג. סוכר מגורען1 1/2 ג. סוכר מגורען
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
מורחים את תערובת הבראוניז באופן שווה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת צ'דר חתוכה לקוביות, או לפי הטעם4 אונקיות גבינת צ'דר חתוכה לקוביות, או לפי הטעם
4
אופים עד שהבראוניז מתייצבים וקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא נקי, כ-22 עד 28 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
מתכון לעוגת דלעתמתכון לעוגת דלעת
5
מוציאים מהתנור ומצננים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתכון לעוגת דלעתמתכון לעוגת דלעת
1
מוסיפים את החמאה והסוכר החום לקערה גדולה ומערבבים עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
ציפוי עשיר וקרמיציפוי עשיר וקרמי
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
2
מערבבים פנימה את החלב ואת חמאת הבוטנים, ואז מערבבים פנימה את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
כל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאהכל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאה
1 1/2 ג. סוכר מגורען1 1/2 ג. סוכר מגורען
קמח ארפס (כגון PAN®)קמח ארפס (כגון PAN®)
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
3
מורחים את בצק עוגיות חמאת הבוטנים באופן שווה על הבראוניז שהתקררו.
מרכיבים שתצטרך
כל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאהכל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאה
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
4
להכנת הגנאש: בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל, מחממים במיקרוגל את השוקולד צ'יפס המריר והקצפת הכבדה, ללא כיסוי, בחום גבוה למשך דקה אחת, תוך ערבוב לאחר 30 שניות. ממשיכים לערבב עד שהצ'יפס נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובהפטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
5
מורחים את הגנאש על שכבת חמאת הבוטנים ומפזרים את הבוטנים הקצוצים. מקררים עד שהבצק והגנאש מתייצבים, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
כל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאהכל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)
6
חותכים ל-16 ריבועים ומסדרים על צלחת הגשה להגשה.

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1311 לב מפאלדי טרי אם אפשרגושי שוקולד חצי מתוקיםגושי שוקולד חצי מתוקים129דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת1351 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד צ'יפס מרירשוקולד צ'יפס מריר2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)63דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה601 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה110דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום37דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בוטנים מלוחים קצוצים גסבוטנים מלוחים קצוצים גס200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך114דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לא ממותקשוקולד לא ממותק1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)