בראוניז מבצק עוגיות חמאת בוטנים
בראוניז מבצק עוגיות חמאת בוטנים דורשות בערך שעתיים ו-35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 387 קלוריות . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. הוא עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. 51 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית וניל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 31% . מתכונים דומים: בצק עוגיות בטוח לאכילה ללא ביצים, בראוניז כמהין חמאת בוטנים וסנדוויצ'ים פריכים לעוגיות חמאת בוטנים .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים את התחתית והדפנות של תבנית בגודל 8 על 8 אינץ' עם ספריי בישול.
לבראוניז מכניסים למיקרוגל את החמאה והשוקולד הלא ממותק בקערה הניתנת למיקרוגל בעוצמה גבוהה עד שהחמאה נמסה, כ-2 דקות. מערבבים עד לאיחוד, ואז מערבבים פנימה את תמצית הווניל. בינתיים טורפים בקערה גדולה את הסוכר והביצים ומוסיפים את תערובת השוקולד. מערבבים פנימה את הקמח, אבקת האפייה, המלח ונתחי השוקולד.
מורחים את תערובת הבראוניז באופן שווה לתבנית המוכנה.
אופים עד שהבראוניז מתייצבים וקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא נקי, כ-22 עד 28 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים 30 דקות.
מוסיפים את החמאה והסוכר החום לקערה גדולה ומערבבים עד לקבלת קרם.
מערבבים פנימה את החלב ואת חמאת הבוטנים, ואז מערבבים פנימה את הקמח והמלח.
מורחים את בצק עוגיות חמאת הבוטנים באופן שווה על הבראוניז שהתקררו.
להכנת הגנאש: בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל, מחממים במיקרוגל את השוקולד צ'יפס המריר והקצפת הכבדה, ללא כיסוי, בחום גבוה למשך דקה אחת, תוך ערבוב לאחר 30 שניות. ממשיכים לערבב עד שהצ'יפס נמס והתערובת חלקה.
מורחים את הגנאש על שכבת חמאת הבוטנים ומפזרים את הבוטנים הקצוצים. מקררים עד שהבצק והגנאש מתייצבים, כשעה.
חותכים ל-16 ריבועים ומסדרים על צלחת הגשה להגשה.