בראוניז מלאים בקפה קרמי
המתכון קפה מלא בראוניז מוכן בסביבות 2 שעות ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. והוא יספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי תערובת בראוני עם שוקולד משובח, שוקולד צ'יפס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בראוניז עם קרמל, בראוניז עם קרמל, ו בראוניז עם קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 f (325 F למחבתות חשוכות או לא דביקות). שמן או תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת.
הפוך בראוניז לפי ההוראות על תיבה, באמצעות מים, שמן, וביצים.
אופים 39 עד 42 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס 2 אינץ ' מקצה המחבת יוצא נקי. מגניב לגמרי.
בקערה בינונית, גבינת שמנת beat, אבקת סוכר, 2 כפות חמאה וליקר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חלקה וקרם.
בקערת מיקרוגל קטנה, שבבי שוקולד מיקרוגל וחמאה נחשפו על 1 עד 2 דקות, ערבוב פעם אחת, עד מומס. בזהירות להפיץ על מילוי. להכניס למקרר 30 דקות או עד סט. לאחסן במקרר.