בראוניז מנטה
בראוניז מנטה לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 390 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אגוזי מלך, תמצית וניל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האמריקאי. זה עובד היטב כקינוח. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד חם מנטה , עוגיות שוקולד מנטה ועוגיות שוקולד-נענע עם טביעת אגודל .
הוראות
קו 13-in. x 9 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר כסף. ממיסים 1 כף חמאה; מברישים מעל נייר כסף ומניחים בצד. במיקרוגל ממיסים שוקולד ושארית החמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. ממיסים גרגירי קפה במים רותחים.
בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה את הווניל, תמצית השקדים, תערובת הקפה והשוקולד עד לקבלת תערובת תפוחה.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה. מעליו שכבה של קציצות מנטה, משלימים את הרווחים בחתיכות מנטה. משטחים עם שאר הבלילה.
אופים ב-425 מעלות למשך 23-27 דקות או עד שהחלק העליון מתייצב. מצננים על רשת. בעזרת נייר כסף, מסירים את הבראוניז מהתבנית. מצננים 6 שעות או לילה לפני החיתוך.