קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

בראוניז מנטה

בראוניז מנטה
בראוניז מנטה לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 390 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אגוזי מלך, תמצית וניל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האמריקאי. זה עובד היטב כקינוח. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד חם מנטה , עוגיות שוקולד מנטה ועוגיות שוקולד-נענע עם טביעת אגודל .

הוראות

1
קו 13-in. x 9 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר כסף. ממיסים 1 כף חמאה; מברישים מעל נייר כסף ומניחים בצד. במיקרוגל ממיסים שוקולד ושארית החמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. ממיסים גרגירי קפה במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה את הווניל, תמצית השקדים, תערובת הקפה והשוקולד עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה. מעליו שכבה של קציצות מנטה, משלימים את הרווחים בחתיכות מנטה. משטחים עם שאר הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות מנטהקציצות מנטה
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים ב-425 מעלות למשך 23-27 דקות או עד שהחלק העליון מתייצב. מצננים על רשת. בעזרת נייר כסף, מסירים את הבראוניז מהתבנית. מצננים 6 שעות או לילה לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף