בראוניז מעורבבים בגבינת שמנת
המתכון גבינת שמנת בראוניז מעורבב מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 28 מנות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד, קקאו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות דלעת עם גבינת שמנת מעורבבות, עוגיות ושמנת מעורבבות בראוניז עם חמאת בוטנים שוקולד, ו חטיפי גבינה עם קרם דלעת מעורבבים (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, 1 3/4 כוסות סוכר, קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים חמאה ושוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל; מיקרוגל גבוה במשך 45 שניות או עד נמס, ערבוב פעם אחת.
מערבבים חלב, 1/2 כפית וניל, וביצים, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת שוקולד ותערובת חלב לתערובת קמח; מכים עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב. הבלילה כפית באופן שווה לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מקום הנותרים 1/4 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כפית וניל, גבינה, ביצה לבן בקערה בינונית; לנצח במהירות בינונית עד מעורבב היטב באמצעות מקצף נקי, יבש.
טפטוף תערובת גבינה באופן שווה על תערובת שוקולד; חובטים מערבולת יחד באמצעות קצה של סכין.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הבלילה מתחילה להתרחק צדדים של מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.