בראוניז מערבולת דובדבן
המתכון דובדבן מערבולת בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -35 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, ביצים, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראוניז מערבולת דלעת, עוגיות מערבולת ביסקוף, ו עוגיות מערבולת s ' mores (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת, סוכר, דובדבנים, מיץ דובדבנים וביצה 1 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה; להפריש.
בקערה בינונית נוספת, מערבבים בראוניז, שקית של סירופ שוקולד, שמן, מים ו -2 ביצים עד מעורבב היטב.
מורחים תערובת גבינת שמנת על הבלילה. בזהירות כפית נותרת הבלילה על גבי; להפיץ בעדינות כדי לכסות.
אופים 43 עד 47 דקות או עד קיסם מוכנס 1 אינץ ' מצד פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין, על 1 1/2 שעות, לפני חיתוך. חנות מכוסה במקרר.