קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות34
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז מתנוון קופץ

בראוניז מתנוון קופץ
המתכון לעוגיות מתנוונות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-34 מנות. אם יש לך אבקת קקאו טבעית, פירורי שוקולד חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בראוניז מתנוונת, עוגת בראוניז מתנוונת, ו עוגת בראוניז מתנוונת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 30 עד 40 (6 אינץ') ממתקים/מקלות סוכרייה על מקל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
3
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל מים רותחים. לטבול 1 ממתקים / מקל סוכריה על מקל לתוך שוקולד נמס (זה יעזור הבראוני לדבוק טוב יותר על המקל). עם ידיים נקיות, או לובש כפפות גומי, לגרוף 1 כף גדושה של בראוני. עובש בראוני על המקל, לוודא בראוני הוא מאובטח במקצת. בזהירות לטבול / לצייר כל מקל בנפרד עם שוקולד נמס בעזרת כף, המאפשר חלק מהשוקולד כדי לקבל על המקל. זה יפעל כמו דבק ולשמור פופ להתפרק כאשר אתה נושך לתוכו. לטבול לתוך תוספות שונות, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
לאחר כל pops סיים, במקום לתוך המקרר במשך כ 30 דקות כדי להגדיר.
6
מחממים התנור שלך ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
עבור הבלילה בראוני שלך, להמיס את החמאה שלך בקערה בינונית (או גדולה) חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
בעוד החמאה נמסה, לטאטא את אבקת הקקאו, מלח ים וסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כסוכנים שוחקים כדי לקבל כל גושים מתוך הקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
לטאטא את קקאו/סוכר / מלח משולב לתוך חמאה מומסת עד הסוכר מומס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. קח את התנור ולהגדיר את המחבת על מגבת מטבח על הדלפק שלך. אפשר לתערובת fudgy להתקרר עד שהוא חם, אבל לא חם יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בעוד זה קירור, בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל. אתה רוצה להשאיר על 4 אינץ ' של overhang על 2 הצדדים המנוגדים. אלה משמשים את הידיות שלך כדי להסיר את הבראוניז מן המחבת בחתיכה 1, כדי לוודא כי יש מספיק של הבליטה כדי שיהיה לך אחיזה מוצקה. משמנים את הקלף או לסכל היטב.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
מערבבים את הוניל לתוך תערובת פאדג ' מקורר כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
12
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר שהביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות נוצצת היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
מוסיפים את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא משולב באופן מלא. ברגע שזה נראה מלא מעורבב, לנצח את הבלילה במרץ לפחות 45 משיכות. זה לא רק להוציא את כל לחץ עצור, אבל זה יגרום בראוניז לעיסה. תקפל את השוקולד צ ' יפס שלך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
14
מורחים את הבלילה עבה מאוד fudgy בראוני באופן שווה במחבת מרופדת עם מרית אופסט או הידיים משומן שלך.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
פופ בראוניז בתנור ואופים עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלך מריח כמו בראוניז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
תן להם להתקרר לחלוטין על מדף או צלחת על הדלפק שלך.