בראוניז מתנוון קופץ
המתכון לעוגיות מתנוונות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-34 מנות. אם יש לך אבקת קקאו טבעית, פירורי שוקולד חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בראוניז מתנוונת, עוגת בראוניז מתנוונת, ו עוגת בראוניז מתנוונת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 30 עד 40 (6 אינץ') ממתקים/מקלות סוכרייה על מקל.
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל מים רותחים. לטבול 1 ממתקים / מקל סוכריה על מקל לתוך שוקולד נמס (זה יעזור הבראוני לדבוק טוב יותר על המקל). עם ידיים נקיות, או לובש כפפות גומי, לגרוף 1 כף גדושה של בראוני. עובש בראוני על המקל, לוודא בראוני הוא מאובטח במקצת. בזהירות לטבול / לצייר כל מקל בנפרד עם שוקולד נמס בעזרת כף, המאפשר חלק מהשוקולד כדי לקבל על המקל. זה יפעל כמו דבק ולשמור פופ להתפרק כאשר אתה נושך לתוכו. לטבול לתוך תוספות שונות, לפי הצורך.
מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף.
לאחר כל pops סיים, במקום לתוך המקרר במשך כ 30 דקות כדי להגדיר.
מחממים התנור שלך ל 325 מעלות F.
עבור הבלילה בראוני שלך, להמיס את החמאה שלך בקערה בינונית (או גדולה) חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
בעוד החמאה נמסה, לטאטא את אבקת הקקאו, מלח ים וסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כסוכנים שוחקים כדי לקבל כל גושים מתוך הקקאו.)
לטאטא את קקאו/סוכר / מלח משולב לתוך חמאה מומסת עד הסוכר מומס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. קח את התנור ולהגדיר את המחבת על מגבת מטבח על הדלפק שלך. אפשר לתערובת fudgy להתקרר עד שהוא חם, אבל לא חם יותר.
בעוד זה קירור, בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל. אתה רוצה להשאיר על 4 אינץ ' של overhang על 2 הצדדים המנוגדים. אלה משמשים את הידיות שלך כדי להסיר את הבראוניז מן המחבת בחתיכה 1, כדי לוודא כי יש מספיק של הבליטה כדי שיהיה לך אחיזה מוצקה. משמנים את הקלף או לסכל היטב.
מערבבים את הוניל לתוך תערובת פאדג ' מקורר כדי לשחרר אותו.
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר שהביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות נוצצת היטב מעורבב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא משולב באופן מלא. ברגע שזה נראה מלא מעורבב, לנצח את הבלילה במרץ לפחות 45 משיכות. זה לא רק להוציא את כל לחץ עצור, אבל זה יגרום בראוניז לעיסה. תקפל את השוקולד צ ' יפס שלך.
מורחים את הבלילה עבה מאוד fudgy בראוני באופן שווה במחבת מרופדת עם מרית אופסט או הידיים משומן שלך.
פופ בראוניז בתנור ואופים עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלך מריח כמו בראוניז, 20 עד 25 דקות.
תן להם להתקרר לחלוטין על מדף או צלחת על הדלפק שלך.