בראוניז עם חמאת בוטנים ורוקי רואד
זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם חלב, חמאת בוטנים שמנת, קרם מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניז עם חמאת בוטנים ורוקי רואד, כביש סלעי-חמאת בוטנים ממתקים כוסות, ו בראוניז רוקי רוד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
הפוך בראוניז כפי שהורה על תיבת עבור בראוניז cakelike, למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח קרם מרשמלו, חמאת בוטנים וחלב עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה וקרם.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל ושמן שנחשפו על 30 עד 60 שניות גבוהות, ערבוב פעם אחת, עד מומס.
טפטוף על בראוניז. מקררים כ -15 דקות או עד שוקולד מוגדר. עבור בראוניז, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.