בראוניז עם ציפוי בלונדי
המתכון Cakespy: עוגיות בלונדי עקף יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 257 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 342 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו בראוניז עם עקף בלונדי, עוגיות מימוזה, ו בראוניז בלונדי (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גדול (השתמשתי 3 ליטר מלבני, 9x16 אינץ') תבנית אפייה. אני מתאר לעצמי שאתה יכול כנראה לפצל את הבלילה בין שני 8x8 אינץ ' מחבתות אפייה, כמו גם.
לטאטא יחד את הקקאו, קמח, מלח, ואגוזים( אם אתה משתמש בהם), בקערת ערבוב גדולה.
עם מערבל חשמלי, להכות את החמאה נמס וסוכר יחד בקערת ערבוב נפרדת. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, ולהמשיך להכות עד שהוא הגיע חלק, צבע צהוב בהיר עקביות שמנת. מקציפים את הוניל.
מוסיפים את התערובת היבשה, לאט לאט, מכים במהירות נמוכה עד שמתמזגים היטב. כף למחבת או מחבתות מוכן שלך.
שים את הבראוניז בתנור במשך 20 דקות. הם לא יעשו, אבל רק יתחילו להגדיר בשלב זה; בזמן שהם אפייה, קדימה ולהכין את הבלילה בלונדי שלך. אם העוגיות שלך אפו במשך 20 דקות לפני שתסיים להכין את הבלילה בלונדי, פשוט לקחת אותם מהתנור ולהשאיר אותם במחבת; להשאיר את התנור על ומחומם ל 350 ° F.
הגיע הזמן לעשות את הבלילה בלונדי. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערת ערבוב בגודל בינוני. מערבבים בפקאנים או אגוזי מלך (או לא אגוזים, אם אתה לא רוצה אותם) ולהניח בצד.
עם מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה נמסה וסוכר חום יחד בקערת ערבוב גדולה. מקציפים את הביצים והוניל. מקציפים בתערובת הקמח, לאט לאט, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים את שבבי השוקולד האחרון; הבלילה שלך תהיה עבה למדי.
בעדינות כפית את הבלילה בלונדי על גבי הבלילה בראוני אפוי חלקית, מנסה להפיץ את הבלילה באופן שווה על גבי; עם זאת, אל תנסה להפיץ את הבלילה על גבי שכבת הבראוני, כי זה יגרום שכבת הבראוני להתפרק בצורה לא אחידה. אל תדאג יותר מדי אם זה נראה לא אחיד, כמו החום מהתנור יהיה להפיץ את הבלילה קצת יותר שווה. יהיו כמה מקומות שבהם תערובת הבראוני דוקר על גבי, אבל זה לא דבר רע כל כך.
שים את המחבת בחזרה בתנור, במשך 20-30 דקות או עד השכבה בלונדי מתחיל חום קל וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר.
תנו להם להתקרר במחבת; אולי אפילו תשקלו לקרר אותם לכמה שעות כדי שהם יוכלו להתארגן כראוי.