קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם ציפוי בלונדי

בראוניז עם ציפוי בלונדי
המתכון Cakespy: עוגיות בלונדי עקף יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 257 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 342 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו בראוניז עם עקף בלונדי, עוגיות מימוזה, ו בראוניז בלונדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בנדיבות משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גדול (השתמשתי 3 ליטר מלבני, 9x16 אינץ') תבנית אפייה. אני מתאר לעצמי שאתה יכול כנראה לפצל את הבלילה בין שני 8x8 אינץ ' מחבתות אפייה, כמו גם.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
הכינו את שכבת הבראוני.
4
לטאטא יחד את הקקאו, קמח, מלח, ואגוזים( אם אתה משתמש בהם), בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
עם מערבל חשמלי, להכות את החמאה נמס וסוכר יחד בקערת ערבוב נפרדת. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, ולהמשיך להכות עד שהוא הגיע חלק, צבע צהוב בהיר עקביות שמנת. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מוסיפים את התערובת היבשה, לאט לאט, מכים במהירות נמוכה עד שמתמזגים היטב. כף למחבת או מחבתות מוכן שלך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
שים את הבראוניז בתנור במשך 20 דקות. הם לא יעשו, אבל רק יתחילו להגדיר בשלב זה; בזמן שהם אפייה, קדימה ולהכין את הבלילה בלונדי שלך. אם העוגיות שלך אפו במשך 20 דקות לפני שתסיים להכין את הבלילה בלונדי, פשוט לקחת אותם מהתנור ולהשאיר אותם במחבת; להשאיר את התנור על ומחומם ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הגיע הזמן לעשות את הבלילה בלונדי. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערת ערבוב בגודל בינוני. מערבבים בפקאנים או אגוזי מלך (או לא אגוזים, אם אתה לא רוצה אותם) ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
9
עם מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה נמסה וסוכר חום יחד בקערת ערבוב גדולה. מקציפים את הביצים והוניל. מקציפים בתערובת הקמח, לאט לאט, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים את שבבי השוקולד האחרון; הבלילה שלך תהיה עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
10
בעדינות כפית את הבלילה בלונדי על גבי הבלילה בראוני אפוי חלקית, מנסה להפיץ את הבלילה באופן שווה על גבי; עם זאת, אל תנסה להפיץ את הבלילה על גבי שכבת הבראוני, כי זה יגרום שכבת הבראוני להתפרק בצורה לא אחידה. אל תדאג יותר מדי אם זה נראה לא אחיד, כמו החום מהתנור יהיה להפיץ את הבלילה קצת יותר שווה. יהיו כמה מקומות שבהם תערובת הבראוני דוקר על גבי, אבל זה לא דבר רע כל כך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
שים את המחבת בחזרה בתנור, במשך 20-30 דקות או עד השכבה בלונדי מתחיל חום קל וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
תנו להם להתקרר במחבת; אולי אפילו תשקלו לקרר אותם לכמה שעות כדי שהם יוכלו להתארגן כראוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף