קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם ציפוי בלונדי

בראוניז עם ציפוי בלונדי
המתכון Cakespy: עוגיות בלונדי עקף יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 257 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 342 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו בראוניז עם עקף בלונדי, עוגיות מימוזה, ו בראוניז בלונדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בנדיבות משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גדול (השתמשתי 3 ליטר מלבני, 9x16 אינץ') תבנית אפייה. אני מתאר לעצמי שאתה יכול כנראה לפצל את הבלילה בין שני 8x8 אינץ ' מחבתות אפייה, כמו גם.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
הכינו את שכבת הבראוני.
4
לטאטא יחד את הקקאו, קמח, מלח, ואגוזים( אם אתה משתמש בהם), בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
עם מערבל חשמלי, להכות את החמאה נמס וסוכר יחד בקערת ערבוב נפרדת. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, ולהמשיך להכות עד שהוא הגיע חלק, צבע צהוב בהיר עקביות שמנת. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את התערובת היבשה, לאט לאט, מכים במהירות נמוכה עד שמתמזגים היטב. כף למחבת או מחבתות מוכן שלך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
שים את הבראוניז בתנור במשך 20 דקות. הם לא יעשו, אבל רק יתחילו להגדיר בשלב זה; בזמן שהם אפייה, קדימה ולהכין את הבלילה בלונדי שלך. אם העוגיות שלך אפו במשך 20 דקות לפני שתסיים להכין את הבלילה בלונדי, פשוט לקחת אותם מהתנור ולהשאיר אותם במחבת; להשאיר את התנור על ומחומם ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הגיע הזמן לעשות את הבלילה בלונדי. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערת ערבוב בגודל בינוני. מערבבים בפקאנים או אגוזי מלך (או לא אגוזים, אם אתה לא רוצה אותם) ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
עם מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה נמסה וסוכר חום יחד בקערת ערבוב גדולה. מקציפים את הביצים והוניל. מקציפים בתערובת הקמח, לאט לאט, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים את שבבי השוקולד האחרון; הבלילה שלך תהיה עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
בעדינות כפית את הבלילה בלונדי על גבי הבלילה בראוני אפוי חלקית, מנסה להפיץ את הבלילה באופן שווה על גבי; עם זאת, אל תנסה להפיץ את הבלילה על גבי שכבת הבראוני, כי זה יגרום שכבת הבראוני להתפרק בצורה לא אחידה. אל תדאג יותר מדי אם זה נראה לא אחיד, כמו החום מהתנור יהיה להפיץ את הבלילה קצת יותר שווה. יהיו כמה מקומות שבהם תערובת הבראוני דוקר על גבי, אבל זה לא דבר רע כל כך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
שים את המחבת בחזרה בתנור, במשך 20-30 דקות או עד השכבה בלונדי מתחיל חום קל וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
תנו להם להתקרר במחבת; אולי אפילו תשקלו לקרר אותם לכמה שעות כדי שהם יוכלו להתארגן כראוי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'