בראוניז שוקולד הטוב ביותר אי פעם
בראוניז שוקולד הטוב ביותר אי פעם עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 461 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מסקרפונה, שמנת כבדה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד אולטימטיביים של הרשי / בראוניז מצופים שוקולד, בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. חמאה 8 על 8 אינץ מחבת מרובע ולהניח בצד.
בסיר קטן, להמיס את החמאה ולהביא אותו רק מתחת לרתיחה.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה.
יוצקים את החמאה החמה ולתת לעמוד במשך 30 שניות. מערבבים עד נמס לחלוטין. לנפות את הסוכר ואת אבקת קקאו. מקציפים את mascarpone, ביצים, וניל, ערבוב עד חלקה. בעדינות לקפל את הקמח ומלח לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן להתפשט באופן שווה.
אופים במשך 45 עד 50 דקות, או עד שיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 עד 15 דקות.
מורחים גנאש חם על הבראוניז. אפשר לגאנש להגדיר לחלוטין לפני חיתוך לריבועים.
מניחים את השוקולד בקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד. הביאו את השמנת והחמאה אל מתחת לנקודת הרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני.
יוצקים את התערובת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך 30 שניות. מערבבים את התערובת עד חלקה.
גנאש צריך לשמש להפצה בזמן חם.