קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז שוקולד הטוב ביותר אי פעם

בראוניז שוקולד הטוב ביותר אי פעם
בראוניז שוקולד הטוב ביותר אי פעם עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 461 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מסקרפונה, שמנת כבדה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד אולטימטיביים של הרשי / בראוניז מצופים שוקולד, בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סולם אונקיה
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F. חמאה 8 על 8 אינץ מחבת מרובע ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
בסיר קטן, להמיס את החמאה ולהביא אותו רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים את החמאה החמה ולתת לעמוד במשך 30 שניות. מערבבים עד נמס לחלוטין. לנפות את הסוכר ואת אבקת קקאו. מקציפים את mascarpone, ביצים, וניל, ערבוב עד חלקה. בעדינות לקפל את הקמח ומלח לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 45 עד 50 דקות, או עד שיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
8
מורחים גנאש חם על הבראוניז. אפשר לגאנש להגדיר לחלוטין לפני חיתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
9
מניחים את השוקולד בקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד. הביאו את השמנת והחמאה אל מתחת לנקודת הרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
יוצקים את התערובת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך 30 שניות. מערבבים את התערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
11
גנאש צריך לשמש להפצה בזמן חם.