קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז שוקולד מריר מוקה

בראוניז שוקולד מריר מוקה
בראוניז שוקולד מריר מוקה לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 12 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 60. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קקאו, חמאה, גרגירי קפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוניז נתחי שוקולד כהה מוקה, בראוניז שוקולד מריר סמיך + דלעת מוקה מנטה, וסופגניות מוקה בריאות עם זיגוג שוקולד מריר.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים סוכר חום וחמאה. טורפים פנימה ביצים, אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים קפה ווניל; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
3
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר. מערבבים פנימה שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מורחים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לציפוי, מערבבים את החמאה, השמנת החמוצה והוניל עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בהדרגה את הסוכר עד שהציפוי חלק ומגיע לסמיכות הרצויה. בראוניז פרוסט.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מפזרים שוקולד מגורר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הבלנצ'רד פרז קאווה ברוט עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
Blanchard Perez Brut הוא צהוב קש עם דגשים ירוקים במראה. האף רענן ואקספרסיבי עם ניחוחות ראשוניים של תפוח ירוק ואגס יחד עם אגוזים יבשים ותווי לחם טרי. בחיך תווים של פרי בשל עם אופי הדר אקספרסיבי מלווים ברמז של עשבי תיבול ים תיכוניים. חומציות, משקל ומרקם מאוזנים מביאים לסיומת ארוכה ומלאת חיים. יין מבעבע זה בעל איזון מושלם בין יובש, בועות ופירות להעשיר כל חווית אוכל. זוהי בחירה נהדרת להגשה לצד ירקות, שרימפס ורכיכות, או טעימה בפני עצמה! תערובת: 33% מקאבאו, 33% קסראל-לו, 34% פרלהדה