בראוניס עץ חג מסורתי
עוגיות עץ חג מסורתיות עשויות להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 21 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תערובת בראוני פאדג', ציפוי וניל עשיר & שמנת, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בראוניז עץ חג, לחם עץ חג, ו עץ גבינה חג (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. קו 13x9 אינץ 'מחבת עם לסכל כך לסכל משתרע על 2 אינץ' על צדדים קצרים של מחבת. גריז תחתון רק של נייר עם ספריי בישול או קיצור.
הפוך ואופים בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ', באמצעות מים, שמן וביצים. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
הסר בראוני מחבת על ידי הרמת רדיד; לקלף לסכל משם. כדי לחתוך בראוני למשולשים, לחתוך לאורך 3 שורות.
חתוך כל שורה למשולשים 7, ראה תרשים. שמור חתיכות קטנות יותר לנשנוש.
מערבבים צבע מזון לתוך ציפוי. ציפוי כפית לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטן, חלקית לאטום את התיק.
תחתוך את הפינה התחתונה הקטנה של התיק. לסחוט שקית לציפוי צינור מעל בראוניז.
לשבור את קצה מעוקל של מקל ממתקים; להכניס חתיכת ישר לתוך תחתית של משולשים כדי להפוך גזעי עץ.