בראוניס פרליין עם ציפוי פרלין
בראוניס פרליין עם ציפוי פרלין עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום בתקיפות, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בראוניז פרלינים, בראוניז פרלינים, ו בראוניז פרלינים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם לסכל. ריסוס עם ספריי בישול nonstick.
בסיר קטן, לשלב את שוקולד לא ממותק וחמאה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
תן לזה להתקרר במשך 15 דקות.
בקערה גדולה, לנצח את הסוכרים, וניל וביצים במהירות בינונית עם מיקסר עד רכות. בהדרגה לנצח את הקמח.
מוסיף את תערובת השוקולד לתערובת הקמח, פועם עד בשילוב. כפית הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד שהמרכז מוגדר, 25 עד 30 דקות.
בואו מגניב במחבת במשך 1 שעה.
בסיר קטן, לשלב את השוקולד והקרם semisweet. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מורחים על בראוניז מקורר, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מורחים ציפוי פרלין על תערובת השוקולד.
חותכים לריבועים כדי לשרת.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום ומערבבים יחד. מוסיפים לאט את הקרם. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומרתיחים במשך 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר של ממתקים, פקאן ותמצית וניל. המשך ערבוב עד התערובת מתעבה, 3 עד 4 דקות.
מורחים מיד על בראוניז צוננים.