בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן וניל בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: לחם צרפתי וניל בורבון. והוא מספק כ 4 מנות . ארוחת הבוקר הזאת 556 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו סירופ מייפל, סינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן עם חמוציות, בראנץ ' יום ראשון: כליות ממולאות על טוסט, ו בראנץ ' יום ראשון: חביתה צרפתית כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מגש ovenproof או או תבנית אפייה עם מתלה קירור על גבי זה לתוך התנור, ולהפוך את התנור ל 93°.
מערבבים את החלב, שמנת, ביצים, תמצית וניל, תרמיל, וזרעים, הקינמון, ובורבון בצלחת רחבה, רדודה (צלחת עוגה עובדת נהדר)
מחממים מחבת יצוק גדולה או לא מקל או מחבת על אש בינונית-נמוכה במשך דקה או 2, ולאחר מכן משמנים את המחבת עם כפית או יותר חמאה, או, אם אתה מעדיף, שמן. כאשר החמאה מתחילה לרחוש (או, אם אתה מחליף שמן, כאשר הוא מחליק בקלות מצד לצד) להפוך את החום עד מגע.
לטבול את הלחם לתוך הבלילה, ציפוי קל בכל צד, ואז בעדינות לנער את כל הבלילה עודף ולשים את הלחם המוכה ישירות לתוך המחבת שחומם מראש. מבשלים את הטוסט הצרפתי 5 עד 6 דקות בסך הכל, מרפרף פעם או פעמיים, עד חום זהוב.
מעבירים מנות מוגמרות של טוסט למגש בתנור. חזור עם פרוסות הלחם שנותרו, הוספת חמאה או יותר שמן למחבת לפי הצורך. שימו את צלחות ההגשה בתנור כדי להתחמם לפני הוספת האחרון של הבלילה למחבת.
אתה יכול להגיש את הטוסט הצרפתי מיד, או להחזיק אותו עד 30 דקות ללא כל השפלה גדולה באיכות.
מגישים עם סירופ מייפל מחומם.