קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן וניל בורבון

בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן וניל בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: לחם צרפתי וניל בורבון. והוא מספק כ 4 מנות . ארוחת הבוקר הזאת 556 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו סירופ מייפל, סינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן עם חמוציות, בראנץ ' יום ראשון: כליות ממולאות על טוסט, ו בראנץ ' יום ראשון: חביתה צרפתית כפרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מגש ovenproof או או תבנית אפייה עם מתלה קירור על גבי זה לתוך התנור, ולהפוך את התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את החלב, שמנת, ביצים, תמצית וניל, תרמיל, וזרעים, הקינמון, ובורבון בצלחת רחבה, רדודה (צלחת עוגה עובדת נהדר)
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מחממים מחבת יצוק גדולה או לא מקל או מחבת על אש בינונית-נמוכה במשך דקה או 2, ולאחר מכן משמנים את המחבת עם כפית או יותר חמאה, או, אם אתה מעדיף, שמן. כאשר החמאה מתחילה לרחוש (או, אם אתה מחליף שמן, כאשר הוא מחליק בקלות מצד לצד) להפוך את החום עד מגע.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לטבול את הלחם לתוך הבלילה, ציפוי קל בכל צד, ואז בעדינות לנער את כל הבלילה עודף ולשים את הלחם המוכה ישירות לתוך המחבת שחומם מראש. מבשלים את הטוסט הצרפתי 5 עד 6 דקות בסך הכל, מרפרף פעם או פעמיים, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים מנות מוגמרות של טוסט למגש בתנור. חזור עם פרוסות הלחם שנותרו, הוספת חמאה או יותר שמן למחבת לפי הצורך. שימו את צלחות ההגשה בתנור כדי להתחמם לפני הוספת האחרון של הבלילה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אתה יכול להגיש את הטוסט הצרפתי מיד, או להחזיק אותו עד 30 דקות ללא כל השפלה גדולה באיכות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
מגישים עם סירופ מייפל מחומם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה