קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן וניל בורבון

בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן וניל בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: לחם צרפתי וניל בורבון. והוא מספק כ 4 מנות . ארוחת הבוקר הזאת 556 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו סירופ מייפל, סינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן עם חמוציות, בראנץ ' יום ראשון: כליות ממולאות על טוסט, ו בראנץ ' יום ראשון: חביתה צרפתית כפרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מגש ovenproof או או תבנית אפייה עם מתלה קירור על גבי זה לתוך התנור, ולהפוך את התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מערבבים את החלב, שמנת, ביצים, תמצית וניל, תרמיל, וזרעים, הקינמון, ובורבון בצלחת רחבה, רדודה (צלחת עוגה עובדת נהדר)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
נייר אורזנייר אורז
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מחממים מחבת יצוק גדולה או לא מקל או מחבת על אש בינונית-נמוכה במשך דקה או 2, ולאחר מכן משמנים את המחבת עם כפית או יותר חמאה, או, אם אתה מעדיף, שמן. כאשר החמאה מתחילה לרחוש (או, אם אתה מחליף שמן, כאשר הוא מחליק בקלות מצד לצד) להפוך את החום עד מגע.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לטבול את הלחם לתוך הבלילה, ציפוי קל בכל צד, ואז בעדינות לנער את כל הבלילה עודף ולשים את הלחם המוכה ישירות לתוך המחבת שחומם מראש. מבשלים את הטוסט הצרפתי 5 עד 6 דקות בסך הכל, מרפרף פעם או פעמיים, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים מנות מוגמרות של טוסט למגש בתנור. חזור עם פרוסות הלחם שנותרו, הוספת חמאה או יותר שמן למחבת לפי הצורך. שימו את צלחות ההגשה בתנור כדי להתחמם לפני הוספת האחרון של הבלילה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אתה יכול להגיש את הטוסט הצרפתי מיד, או להחזיק אותו עד 30 דקות ללא כל השפלה גדולה באיכות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
מגישים עם סירופ מייפל מחומם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה