תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל בראנץ 'יום ראשון: פוקצ' ן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 526 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 66 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל בראנץ ' של יום ראשון, בראנץ ' יום ראשון: חזיר וביסקוויטים, ו בראנץ ' ראשון: Tortière (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השמרים והסוכר במים חמים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
2
מערבבים קמח ומלח רב תכליתיים בקערה גדולה ומערבבים לשלב. לאחר שמרים יש קצף, לשלב עם המים הנותרים ושמן זית לשלב לאט עם קמח ומלח, ערבוב עם כף עץ; ואז להפוך על משטח עבודה משוריין ולהמשיך ללוש עם הידיים עד הבצק מגיע יחד. ללוש במשך 5 דקות נוספות עד גלוטן מתחיל להיווצר הבצק הופך עמיד ללוש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמן זית
בצק
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערה
3
מפזרים קמח ומכסים במגבת מטבח ומאפשרים לעלות במקום חם עד להכפיל את גודלו, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
4
מחממים תנור ל 232°. לאחר שהבצק עלה, משמנים תבנית אפייה בשמן זית, ואז מקישים את הבצק ומתגלגלים החוצה עד שהבצק מכסה כמעט את כל גיליון האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
אגרוף
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
טפטוף עם שמן זית נוסף ומפזרים מלח ים ופלפל (ועשבי תיבול נוספים ו / או עגבניה מיובשת בשמש) ואופים עד חום בהיר ופריך, כ -22 דקות.