קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות4
מגזין

ברביקיו בשר בקר טחון איטי

ברביקיו בשר בקר טחון איטי
ברביקיו בשר בקר טחון איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 156 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, בשר טחון, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. וזה די גרוע. נסו בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי לא להיכשל בשר ברביקיו, ו בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים שומן עודף.
3
מניחים את הבשר מבושל, בצל, שום, סלרי, מלח, פלפל שחור, חומץ סיידר, חרדל, סוכר חום, קטשופ לתוך סיר איטי, ומערבבים לשלב. הגדר את התנור על נמוך, ומבשלים 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו עובד ממש טוב עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. Zinfandel Hullabaloo עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo Zinfandel
2012 Hullabaloo מציג ניחוחות של בויזנברי, שוש ופלפל לבן על האף, עם טעמים מובנים היטב של דובדבן בר, אוכמניות, קולה ופרי פטל שולט החיך ומסתיים עם קורטוב נחמד של תבלין על הגימור. יין זה ימשיך להזדקן בחינניות במשך 5-7 השנים הבאות.