ברביקיו בשר בקר טחון איטי
ברביקיו בשר בקר טחון איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 156 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, בשר טחון, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. וזה די גרוע. נסו בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי לא להיכשל בשר ברביקיו, ו בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל, על 15 דקות.
מניחים את הבשר מבושל, בצל, שום, סלרי, מלח, פלפל שחור, חומץ סיידר, חרדל, סוכר חום, קטשופ לתוך סיר איטי, ומערבבים לשלב. הגדר את התנור על נמוך, ומבשלים 6 עד 8 שעות.