ברו פאב צלעות חזיר
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. מתאים ל-22 מנות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 22 דקות. נסו צלעות חזיר ב-Brew, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר" (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 4 מרכיבים עד הסוכר הוא מומס; לשפוך על צלעות בצלחת רדודה. להפוך את הצלעות באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל קוצץ. מקררים 1 שעה כדי להשרות.
בינתיים, לערבב מרכיבים שנותרו.
גריל חום לחום בינוני גבוה.
הסר צלעות מן המרינדה; להשליך מרינדה. צלעות גריל 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד שנעשה (160F), צחצוח מדי פעם בתערובת מיונז.