ברווז ביגארד
ברווז Bigarade יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, תפוזים, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברווז Bigarade, טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים).
הוראות
הסר את שדי הברווז מהמקרר, מלח אותם היטב, ולהניח אותם בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מחבת צובעת את שדי הברווז. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. כאשר השדיים מבושלים, לשים אותם בצד העור על קרש חיתוך ולתת להם לנוח, משובצים בנייר אלומיניום, בזמן שאתה עושה את הרוטב.
כדי להפוך את הרוטב, לשפוך את כל אבל על 2 כפות של השומן מהמחבת ומניחים את המחבת על אש בינונית.
מפזרים את הקמח לתוך המחבת ומערבבים לשלב ולעשות רביכה.
תן לו לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 דקות, עד שזה צבע של קפה עם שמנת.
מוסיפים קמצוץ מלח ומערבבים לשלב, ולאחר מכן מערבבים לאט את המניה, מיץ תפוזים, ליקר וחומץ. הכל ניתז בהתחלה, אבל זה יירגע.
להוסיף כל מיצים שהצטברו מן הברווז לרוטב.
תן לזה להרתיח עד שהוא קצת יותר דק מאשר עקביות של רוטב חג ההודיה.
מוסיפים את הסוכר, ואז לטעום ולהתאים עם מלח. אם אתה רוצה רוטב מעודן יותר, לשפוך אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
לשרת, לחתוך את השדיים. כפית קצת רוטב על כל צלחת העליון עם פרוסות השד.
מקשטים עם גרידת תפוז ופרוסות תפוז.
Reprinted with permission from Duck, Duck, Goose: Recipes and Techniques for Cooking Duck and Geese, both Wild and Articulated by Hank Shaw. זכויות יוצרים © 2013 by Hank Shaw; photographs copyright © 2013 by Holly A. Heyser. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.האנק שו הוא מחבר הספר Hunt, Gete, Cook and the blog Hunter Angler Gardener Cook, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לבלוג הטוב ביותר ב-2013 ובפרס בלוג המזון הטוב ביותר ב-IACP ב-2010 וב-201
שו הופיע בערוץ הקניות ביזארי פודס (Bizarre Foods) ועבודתו הופיעה ב-Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream וב-The Art Of Eating, כמו גם במגזינים לציד ושימור כגון Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine, ו-Pheasants Forever. הוא גר בסקרמנטו, קליפורניה. למידע נוסף ב-www.honest-food.net.