ברווז ואורז צהוב
ברווז ואורז צהוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1351 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת קארי, רוטב סויה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אורז צהוב, אורז צהוב, ו אורז צהוב.
הוראות
בקערה גדולה, להשרות אורז במים קרים להשרות תוך הכנת שאר המתכון.
בקערה קטנה, באמצעות החלק האחורי של כף, לרסק לתוך משחה את השום, פלפל, מלח, קארי, כורכום.
טפטוף ברוטב סויה כפי שאתה ממשיך לרסק. תניח את ספייס בצד.
חותכים את הברווז לתריסר חתיכות, הסרת העור השמן והעבה.
ניקוז השריית אורז, ולהניח בצד.
חום 2 כפות שמן צמחי בסיר רחב מעל חום בינוני גבוה, מערבבים את הדבק התבלינים, ומבשלים במשך 30 שניות. מערבבים בחתיכות ברווז; לבשל כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד השחמה קלות.
יוצקים 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות.
יוצקים את המים הנותרים ושמן צמחי; להחזיר את התוכן לרתיחה.
מוסיפים אורז לסיר. מים צריכים לכסות את האורז על ידי 1/2 אינץ'. חזור לרתיחה ומבשל, מכוסה היטב, 15 עד 20 דקות, עד שהאורז רך.
בואו לעמוד, מכוסה, 5 עד 10 דקות. להתברר על מגש, ומקשטים עם בצל ירוק.