קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ברווז ואנדוי גמבו

ברווז ואנדוי גמבו
דאק אנדויל גאמבו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1123 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו allspice, בזיליקום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו עוף-Andouille גאמבו, עוף ואנדויל גאמבו, ו שרימפס אנדויל גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מרק ומים בקומקום ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ולתת לו להתבשל תוך הכנת ברווז.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שמן חום בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים ברווז כמה חתיכות בכל פעם חום היטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מסננים על מגבות נייר בעוד בראונינג הנותרים חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
הוסף ברווז לקומקום.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים על 3/4 כוס השמן החם למחבת בינונית כבדה.הפוך רו על ידי מיזוג בקמח, ערבוב עד משחה חלקה נוצר.לבשל, ערבוב כל הזמן, עד roux הוא חום בצבע קפה כהה (זה יכול לקחת עד 30 דקות).בזהירות לערבב חלק מהמלאי החם דק מעט.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להוסיף סלרי, בצל ופלפל פעמון ומערבבים כל הזמן עד רך מאוד, על 5 דקות; להוסיף stockpot.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף נקניק לאותו מחבת וחום היטב; לנקז כמה שיותר עודף שומן ככל האפשר ולהוסיף נקניק כדי stockpot.שמור גאמבו בנקודת הבעירה ולהוסיף מרכיבים שנותרו למעט רוטב פלפל חריף, בצל ירוק ואורז להתמזג היטב.מכסים חלקית ולהמשיך להתבשל עד ברווז הוא מאוד רך, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מרק גמביהמרק גמביה
ברווז שלםברווז שלם
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מחום ולהוסיף רוטב פלפל; להתמזג היטב.טעם לתיבול, הוספת מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
בואו לעמוד במשך 5 דקות.לרפרף את השומן, ולאחר מכן מערבבים בצל ירוק.מצקת גאמבו מעל אורז חם ולהעביר רוטב פלפל חריף נוסף, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מרק גמביהמרק גמביה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים567פלפל האבנרונקניקיות andouille, פרוס 1/4 אינץ ' עבה (או נקניק מעושן חריף אחר)נקניקיות andouille, פרוס 1/4 אינץ ' עבה (או נקניק מעושן חריף אחר)3גב שומן חזירגב שומן חזיר1קילוגרםחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית4(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוצות דקצלעות סלרי, קצוצות דק1אוראו ממולאים כפוליםבזיליקום יבש, מתפוררבזיליקום יבש, מתפורר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק5בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ציפורן טחוןציפורן טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל אדום טחון (או לפי הטעם)פלפל אדום טחון (או לפי הטעם)8קצת קישואים קצוציםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק4מקפיםרוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ8קצת קישואים קצוציםאורז לבן מבושל טריאורז לבן מבושל טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח (או לפי הטעם)מלח (או לפי הטעם)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2ברווזים, לחתוך לחתיכות הגשה, לטפוח יבש (להשליך שומן)ברווזים, לחתוך לחתיכות הגשה, לטפוח יבש (להשליך שומן)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Forjas del Salnes Leiranan Albarino. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Forjas del Salnes Leirana Albarino
צהוב חיוור עם גוון ירוק. בהיר וחריף התמקד האף, מציג נוקב מאייר לימון, יערה, כינין, וריחות מינרליים, יחד עם רמז של זנגביל ברקע. יבש, מתוח וקל על רגליו, המציע אינטנסיבי, מינרלים שילב פירות הדר ו פרדס טעמים שאינם מראים משקל עודף. סוגר על פתק חריף, מציג התמדה חזקה, פרחוני צירים.