ברווז וכלבים על שמיכה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 220 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם נקניקיות, שום, גרוייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ברווז דביק-כלבים עם סלט מנגו קצוץ וצ'יפס סיני, כלבי רחוב בהשראת תאילנד: נקניקיות בגריל עם שום בוטנים, ג'ינג'ר וסלט כוסברה, ו שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שמים את הג ' לפנוס והבצל בקערה חסינת חום ולא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
שלב את החומץ, הסוכר, זרעי הסלרי, זרעי החרדל, המלח ו -1 / 2 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה והבשל עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
זרעי סלרי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים את הנוזל החם על הג ' לפנוס והבצל. מניחים בצד כדי חמוצים במשך 2 שעות מינימום או לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1
שלב את רגלי הבייקון והברווז במחבת מוקפצת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קולים עד שהבייקון ועור הברווז הפכו את השומן שלהם והפכו פריכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ברווז שלם
3
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד להתקרר ומשאירים את השומן המעובד בתבנית; אתה רוצה כ -3 כפות שומן. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, נפרד וקוצצים את העור מרגלי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שלב את עור הברווז עם הבייקון והניח בצד. קרסו את בשר הברווז לחתיכות בגודל ביס ושמרו בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מוסיפים את הבצלים המתוקים למחבת עם השומן המעובד ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ומקורמלים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים את החומץ הבלסמי והסוכר, מעלים את האש ומבשלים עד שהבצל הופך דמוי ריבה, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון
ריבה
8
מוסיפים את הבייקון ועור הברווז לבצל, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ברווז שלם
9
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הניחו את בצק העלים על משטח מקומח. בעזרת חותך בגודל 1 3/4 אינץ', אגרוף 16 סיבובים של בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
אגרוף
11
הניחו את הסיבובים על תבנית עם נייר אפייה, ואז הניחו תבנית אפייה נקייה נוספת על גבי הסיבובים כדי לשמור אותם שטוחים בזמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
12
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מרחים כל בצק עלים עם חרדל מלא.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלא
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
15
מוסיפים ערימת בצל בלסמי, מעט בשר ברווז מגורר וזילוף גרוייר, ומעליהם חתיכת נקניקייה. מחזירים לתנור כדי לחמם הכל ולהמיס את הגבינה, כ -5 דקות. מסיימים עם מעט בצל אדום כבוש ומגישים ... אוי ואבוי!
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
Gruyere
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות