קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

ברווז וכלבים על שמיכה

ברווז וכלבים על שמיכה
ברווז וכלבים על שמיכה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 220 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם נקניקיות, שום, גרוייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ברווז דביק-כלבים עם סלט מנגו קצוץ וצ'יפס סיני, כלבי רחוב בהשראת תאילנד: נקניקיות בגריל עם שום בוטנים, ג'ינג'ר וסלט כוסברה, ו שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שמים את הג ' לפנוס והבצל בקערה חסינת חום ולא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב את החומץ, הסוכר, זרעי הסלרי, זרעי החרדל, המלח ו -1 / 2 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה והבשל עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
זרעי סלריזרעי סלרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
יוצקים את הנוזל החם על הג ' לפנוס והבצל. מניחים בצד כדי חמוצים במשך 2 שעות מינימום או לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1
שלב את רגלי הבייקון והברווז במחבת מוקפצת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
קולים עד שהבייקון ועור הברווז הפכו את השומן שלהם והפכו פריכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ברווז שלםברווז שלם
3
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד להתקרר ומשאירים את השומן המעובד בתבנית; אתה רוצה כ -3 כפות שומן. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, נפרד וקוצצים את העור מרגלי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שלב את עור הברווז עם הבייקון והניח בצד. קרסו את בשר הברווז לחתיכות בגודל ביס ושמרו בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את הבצלים המתוקים למחבת עם השומן המעובד ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ומקורמלים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוקבצל מתוק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את החומץ הבלסמי והסוכר, מעלים את האש ומבשלים עד שהבצל הופך דמוי ריבה, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ריבהריבה
8
מוסיפים את הבייקון ועור הברווז לבצל, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ברווז שלםברווז שלם
9
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הניחו את בצק העלים על משטח מקומח. בעזרת חותך בגודל 1 3/4 אינץ', אגרוף 16 סיבובים של בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
אגרוףאגרוף
11
הניחו את הסיבובים על תבנית עם נייר אפייה, ואז הניחו תבנית אפייה נקייה נוספת על גבי הסיבובים כדי לשמור אותם שטוחים בזמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מרחים כל בצק עלים עם חרדל מלא.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
15
מוסיפים ערימת בצל בלסמי, מעט בשר ברווז מגורר וזילוף גרוייר, ומעליהם חתיכת נקניקייה. מחזירים לתנור כדי לחמם הכל ולהמיס את הגבינה, כ -5 דקות. מסיימים עם מעט בצל אדום כבוש ומגישים ... אוי ואבוי!
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
GruyereGruyere
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®