ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים
ברווז ממולא בכבד עוף, תפוז מסוכר, ואגסים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 726 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, יין, אגסים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו עוגות ריזוטו פטריות ממולאות בכבד ברווז, ירקות קטנים, פטריות כמהין לבנות, ברווז מצופה פרפה כבד עוף, ו ברווז כבד טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סוכר 2/3 כוסות מים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים פרוסות תפוז ומרתיחים בעדינות עד קליפות כתום הם כמעט שקוף, על 30 דקות.
מניחים פרוסות תפוז על מתלה להגדיר על צלחת ולתת לנקז עוד 30 דקות.
חותכים פרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
חום 4 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כבדי עוף, מרווה ושום; סאוטה עד הכבדים הם השחמה אבל עדיין מעט ורוד בפנים, על 9 דקות.
חותכים כבדי עוף לקוביות 1/2 אינץ'; לחזור למחבת.
מערבבים באגסים ותפוזים מסוכרים. מילוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מחממים תנור ל 400°f. מרתיחים יין בסיר קטן במשך 3 דקות כדי לאפשר אלכוהול לבשל משם; להפריש.
מפזרים חללי ברווז עם מלח ופלפל. מילוי חללים עם מלית כבד, חלוקת שווה. סגור פתחי חורים עם שיפודי מתכת קטנים.
מקום ברווזים במחבת צלייה גדולה.
מברשת ברווזים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מפזרים מלח ופלפל. ברווזים צלויים 20 דקות.
ברווזי מברשת עם דבש. המשך לצלות עד ברווזים מבושלים דרך ומיצים לרוץ ברור כאשר החלק העבה ביותר של הירך הוא פירסינג עם מזלג, על 1 שעה 10 דקות יותר.
להעביר ברווזים לצלחת. כפית שומן מעל מיצי פאן ולהשליך.
יוצקים מיצי פאן לתוך קערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל.
מגישים ברווזים ומילוי עם מיצי פאן.