ברווז עם זיתים וקוסקוס
ברווז עם זיתים וקוסקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. גשו לסופר וקנו שאלוט, קוסקוס, פחות נתרן, מרק עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים), ברווז צלוי פריך עם זיתים, ו חזה ברווז עם זיתים שחורים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים בהדרגה קוסקוס ומלח.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
בעוד קוסקוס עומד, שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף ברווז; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מערבבים מרק, יין, שאלוט, הרבס דה פרובנס, רסק עגבניות, וקינמון בקערה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק למחבת. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 3 דקות.
הסר ברווז מן המחבת; להתחמם. מביאים תערובת מרק לרתיחה; לבשל, חשוף, במשך 2 דקות. מערבבים זיתים; לבשל 1 דקה. זרוק מקל קינמון. כפית על 1/2 כוס קוסקוס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם 1 חזה ברווז חצי ועל 1/4 כוס רוטב.