קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות0
מגזין

ברווז עם רוטב דובדבנים

ברווז עם רוטב דובדבנים
ברווז עם רוטב דובדבנים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 190 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו שימורי דובדבנים, דובדבני בינג, חומץ יין אדום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 20%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חזה ברווז עם רוטב פלפל דובדבן, חזה ברווז עם רוטב דובדבנים כפול, ו ברווז צלוי עם רוטב דובדבנים מיובשים.

הוראות

1
דקרו היטב את עור הברווזון והניחו את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה. קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
אופים, ללא כיסוי, ב 350 3 עד 2-1/2 שעות או עד מיצים לרוץ ברור מדחום קורא 180. (
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מסננים שומן מהמחבת כשהוא מצטבר.) מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בינתיים, לרוטב, שלבו שימורים וחומץ בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מגישים עם ברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
מקשטים מגש עם פירות וקייל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
כרובכרוב