ברווז עם רוטב דובדבנים
ברווז עם רוטב דובדבנים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 190 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו שימורי דובדבנים, דובדבני בינג, חומץ יין אדום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 20%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חזה ברווז עם רוטב פלפל דובדבן, חזה ברווז עם רוטב דובדבנים כפול, ו ברווז צלוי עם רוטב דובדבנים מיובשים.
הוראות
דקרו היטב את עור הברווזון והניחו את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה. קושרים מקלות תוף יחד.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 3 עד 2-1/2 שעות או עד מיצים לרוץ ברור מדחום קורא 180. (
מסננים שומן מהמחבת כשהוא מצטבר.) מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
בינתיים, לרוטב, שלבו שימורים וחומץ בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לחימום.
מקשטים מגש עם פירות וקייל אם רוצים.