קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

ברווז עם שוקולד: Anatra al Cioccolato

ברווז עם שוקולד: Anatra al Cioccolato
ברווז עם שוקולד: Anatran al Cioccolato עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1549 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 146 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, גזר, ברווז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Salame al Cioccolato (סלמי שוקולד), Semifreddo di Cioccolato של מרסלה חזן, ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי.

הוראות

1
מחממים סיר 12 עד 14 אינץ ' על חום בינוני. כאשר המחבת חמה, להוסיף את חתיכות ברווז, צד העור למטה. עור הברווז יספק יותר ממספיק שומן להשחמה מבלי להוסיף עוד שמן. לבשל, מדי פעם לשפוך עודף שומן בזהירות, עד חום זהוב, על 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בינתיים, במחבת בגודל בינוני, מחממים את שמן הזית על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הבצל, סלרי, גזר, ו לטגן על חום בינוני עד מתרכך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את זרעי השומר, צנוברים, ציפורן, צימוקים, עלי דפנה, קמח וחומץ כוס 1/2 וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
5
מוסיפים חתיכות ברווז וחומץ 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, לכסות ולהוריד את החום. Braise על אש נמוכה עד הרוטב הוא עבה, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ברווז שלםברווז שלם
6
הסר את ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
7
הסר את הברווז לצלחת גדולה וירקות כף מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ברווז שלםברווז שלם
8
מערבבים את השוקולד והסוכר לתוך נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
מגישים רוטב עם הברווז ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, פתיתי פלפל אדום טפטוף של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ברווז שלםברווז שלם