ברווז צלוי על כרוב אדום מתוק חמוץ
ברווז צלוי על כרוב אדום מתוק חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 405 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה ברווז, כרוב, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו חזה ברווז צרוב של מינג טסאי עם חמוציות חמוציות חמוצות, כרוב אדום חמוץ מתוק, ו כרוב אדום חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל; הגדר לחום בינוני.
כדי להכין כרוב, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף כרוב הבא 5 מרכיבים (כרוב דרך פלפל). מכסים ומבשלים 5 דקות; מערבבים היטב. מבשלים 15 דקות נוספות או עד שהכרוב רך, ערבוב מדי פעם.
כדי להכין ברווז, מברשת בצד בשר של השדיים עם רוטב ברביקיו; מקום על מתלה גריל, צד העור למעלה. לבשל 8 דקות. הפוך ברווז מעל; מברשת עם רוטב ברביקיו שנותר. מבשלים 8 דקות או עד המידה הרצויה של doneness; להסיר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. בזהירות להסיר את העור מן השדיים; לחתוך כל שד לשניים.
חותכים כל שד חצי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. כרוב כפית על צלחות; לארגן ברווז סביב כרוב.