קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

ברווז צלוי על כרוב אדום מתוק חמוץ

ברווז צלוי על כרוב אדום מתוק חמוץ
ברווז צלוי על כרוב אדום מתוק חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 405 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה ברווז, כרוב, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו חזה ברווז צרוב של מינג טסאי עם חמוציות חמוציות חמוצות, כרוב אדום חמוץ מתוק, ו כרוב אדום חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל; הגדר לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
כדי להכין כרוב, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
להוסיף כרוב הבא 5 מרכיבים (כרוב דרך פלפל). מכסים ומבשלים 5 דקות; מערבבים היטב. מבשלים 15 דקות נוספות או עד שהכרוב רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
הסר מהחום; להתחמם.
6
כדי להכין ברווז, מברשת בצד בשר של השדיים עם רוטב ברביקיו; מקום על מתלה גריל, צד העור למעלה. לבשל 8 דקות. הפוך ברווז מעל; מברשת עם רוטב ברביקיו שנותר. מבשלים 8 דקות או עד המידה הרצויה של doneness; להסיר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. בזהירות להסיר את העור מן השדיים; לחתוך כל שד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
חותכים כל שד חצי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. כרוב כפית על צלחות; לארגן ברווז סביב כרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ברווז שלםברווז שלם