קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

ברווז צלוי עם קומפוט פירות קלויים

ברווז צלוי עם קומפוט פירות קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברווז קלוי עם קומפוט פירות קלוי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון 179 גרם של שומן, וסך הכל 2043 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, אפרסק, ברווז מקומי לבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוחים הטעימים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלט פירות קיץ Parfait כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו קומפוט זית וענבים קלוי, תרנגולות קלויות עם כרוב אדום-קומפוט תפוח, ו בצל קלוי וקומפוט דובדבן-עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין ברווז, לשטוף ברווז מתחת למים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלםברווז שלם
3
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בחלל הגוף.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מניחים סלרי, גזר, בצל ושום בחלל; לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת ברווז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלםברווז שלם
5
מניחים ברווז על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
6
מקום מתלה במחבת. לשפשף צדדים לחתוך של חצאים כתומים על ברווז; לחדור את העור על השד מספר פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ברווז שלםברווז שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד מדחום רושם 180, צולה כל 30 דקות עם יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו לעמוד 10 דקות. להשליך את העור; מפזרים ברווז עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. כיסוי; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ברווז שלםברווז שלם
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
טפטוף מחבת ניקוז.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הגדל את טמפרטורת התנור ל-47
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
כדי להכין קומפוט, לשלב דובדבנים ו 4 מרכיבים הבאים (דרך תפוח) בתחתית מחבת צלייה מצופה ספריי בישול, זורק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
CompoteCompote
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
אופים ב 475 במשך 25 דקות או עד מאוד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 2 כפות יין לבן; אופים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מגישים עם ברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם