קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

ברווז צלוי עם תפוחים ושזיפים

ברווז צלוי עם תפוחים ושזיפים
ברווז צלוי עם תפוחים ושזיפים דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 3050 קלוריות, 81 גרם חלבון, ו 246 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.62 דולר למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם זרעי סלרי, עלי מרווה, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו ברווז צלוי עם שזיפים מיובשים וכרוב מבושל יין, ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום, ו תפוחים אפויים עם שזיפים מיובשים, קינמון וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ברווז הוא ציפור שומנית לשמצה. כדי להפחית את השומן ולייצר עור פריך, התחל בגיזום עודפי השומן מהגוף. שוטפים את הברווז ביסודיות, מבפנים ומבחוץ, ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים את הציפור מבפנים ומבחוץ בכמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
כדי להכין את המילוי: ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבצל, הסלרי, זרעי הסלרי, השזיפים, התפוחים ו -4 עלי המרווה; מתבלים במלח ופלפל; מטגנים 10 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זרעי סלריזרעי סלרי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לשימור,לשימור,
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים את התערובת יחד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מכניסים את המלית לקערת ערבוב גדולה ומרטיבים אותה בסחיטת לימון והשמנת הכבדה; תן לו עוד זריקה ותבל במלח ופלפל. כפית את המילוי לתוך חלל ברווז. לקרוע חתיכה ארוכה של נייר אלומיניום ולהניח אותו על מתלה להכניס מצויד במחבת צלייה, לתת קצת רדיד לתלות את הקצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
הניחו את הברווז, בצד החזה כלפי מעלה, על נייר הכסף; תחבו את קצות הכנף לאחור מתחת לברווז, וקפלו את עודפי נייר הכסף מעל קצה הברווז עם המלית. רדיד יגן על המילוי מן שריפת ונופל לתוך שומן ברווז טעים.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
צולים את הברווז במשך 21/2 עד 3 שעות, מסובבים את התבנית כל 20 דקות בערך. זה אולי נראה כמו טרחה, אבל זו הדרך הטובה ביותר להבטיח עור פריך אפילו. הרגליים יתנועעו בקלות בסיום הציפור ומדחום לקריאה מיידית יירשם כ -180 מעלות פרנהייט כאשר יוכנס לירך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
הוציאו את מתלה ההוספה מהתבנית והניחו את הברווז על קרש חיתוך כדי לתת לו לנוח לפני הגילוף. עכשיו יש לך הרבה שומן ברווז בתחתית תבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
יוצקים את כל כפות שומן הברווז למעט כמה כפות למיכל ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
1
הניחו את תבנית הצלייה, עם כמה כפות שומן הברווז, על הכיריים מעל 2 מבערים המונחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים ליצירת עיסה. סובב את החום עד גבוה ומוסיפים את היין, מבשלים ומערבבים, מגרדים את תחתית המחבת, עד שהנוזל מצטמצם מעט.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את ציר העוף ואת 4 עלי המרווה הנותרים, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות