ברולה תאנה עם גבינת בוראטה
ברולה איור עם גבינת בורטה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם גבינת בוראטה, סוכר דמררה, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, סלט קפרזה עם גבינת בוראטה, ו תאנים קרועות וגבינת בוראטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תאנים על משטח הוכחה להבה או צלחת ומפזרים בשר הצדדים עם סוכר דמררה. באמצעות לפיד מטבח להגדיר להבה בינונית גבוהה, להמיס את הסוכר על ידי ביצוע קצר, אפילו עובר מעל החלק העליון של הסוכר. ממשיכים להמס את הסוכר עד שהוא מבעבע והופך לחום כהה, כ -30 שניות.
מניחים גבינת בוראטה על צלחת.
טפטוף בשמן זית, מפזרים קמצוץ מלח ים ופלפל שחור.
מניחים תאנים ברוליד סביב גבינה ומגישים.