ברוסקטה אספרגוס בגריל
ברוסקטה אספרגוס בגריל עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צנוברים, פלפל, שן שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ברוסקטה אספרגוס בגריל, Bruschetta אספרגוס בגריל עם Chèvre וטפנד, ו ברוסקטה בגריל עם אספרגוס וגבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה טפטוף עם 1 כף שמן זית. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל וזורקים למעיל.עם הגריל עדיין בחום בינוני, מניחים את האספרגוס על זה ומבשלים, מפנה מדי פעם, עד החניתות הם חדה מכרז סימני גריל הופיעו, כ 4 דקות.
הסר את האספרגוס ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לחתיכות 1 אינץ ' ולמקם בקערה בינונית.
מוסיפים את צנוברים, מלח ופלפל נמדדים, ונותר 1 כפית שמן. לזרוק עד באופן שווה combined.To מגישים, מחלקים את תערובת האספרגוס באופן שווה בין חתיכות הלחם העליון עם פרוסות הגבינה.
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.